Дойдох при вас, за да ви чуя. За нас е

...
  Дойдох при вас, за да ви чуя. За нас е
Коментари Харесай

Пеевски с ДПС от Шумен: Дойдох да ви чуя. Бъдете спокойни и уверени и ще имаме добри резултати!

 izbori_2023_v1_013

 

 

" Дойдох при вас, с цел да ви чуя. За нас е значимо да знаем от каква поддръжка имате потребност, с цел да се развиват общините ви и хората да са удовлетворени ".

 

 Шумен1

 

С тези думи се обърна към претендентите за кметове и общински съветници от областите Шумен, Варна, Силистра и Добрич съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски.

Срещата се организира в предизборния щаб на Движение за права и свободи в Шумен.

 

 Шумен2

 

Делян Пеевски пое ангажимент към представителите в локалната власт и им даде мощна поддръжка за реализацията на политики и тактики, които ще оказват помощ на икономическото и обществено развиване на районите им.

 

 Шумен3

 

" За да има забележими резултати от работата на представителите на ДПС и връзката с централната власт, наличието на партията в общините би трябвало да е доста мощно и всички да бъдат доста дейни, с цел да могат да оказват помощ на гласоподавателите ни ", подсети Пеевски на претендентите за кметове и общински съветници.

 

 Шумен4

 

Той прикани към непоносимост и нулева толерантност към опитите за опълчване и нечестните похвати в предизборната акция.

 

 Шумен5

 

" С принуждение нищо към този момент няма да се случва в тази страна. Бъдете спокойни и уверени и ще имаме резултати. Може да е по сложния метод, само че ще ги имаме ", увери ги Пеевски.

 

 Шумен6

 

В диалога с Делян Пеевски участваха кандидатите за кметовете на Движение за права и свободи от област Шумен, Силистра и Добрич:

община Венец - Нехрибан Ахмедова,

община Върбица - инж. Мердин Байрям,

община Каолиново - Нида Ахмедов,

община Каспичан - Зелиха Марем,

община Никола Козлево - Исмаил Недрет,

община Нови пазар - Айсел Руфад,

община Велики Преслав - Христо Кюркчиев,

община Хитрино – Емин Шакир,

община Смядово - Гинка Йорданова,

община Шумен - Сунай Садък,

община Дулово - Невхис Мустафа,

община Главиница - Наждет Джевдет,

община Крушари - Илхан Мюстеджеб,

както и Сезгин Галиб лидер на листа на Движение за права и свободи в Дулово и

регионалният ръководител на Движение за права и свободи Добрич Ердинч Хаджиев.

 

 Шумен7

 

Да поддържат претендентите за локална власт пристихнаха и

зам.-председателят на Народно събрание Филиз Хюсменова,

ръководителят на Комисията по туризъм в Народно събрание Ертен Анисова,

ръководителят на Комисията по стопанска система в Народно събрание, зам.-председател на ПГ на Движение за права и свободи, Хамид Хамид,

народните представители доктор Джевдет Чакъров и

Гюнер Ахмед.

 

 Шумен9

 

Съпредседателят на ПГ на Движение за права и свободи посети храма “Свети три светители ” и емблематичната Томбул джамия в Шумен.

 

 Шумен10

 Шумен11

 Шумен12

 Шумен13

 

След Кърджали, това е вторият лъч от обиколката на съпредседателя на Движение за права и свободи Делян Пеевски в структурите на Движението.

 

Прави усещане, че където има опция, Пеевски посещава  православен храм и джамия. Навсякъде е посрещан възторжено от членовете на Движение за права и свободи, дружно с него са знаковите лица от ръководсвото на партията, зам.-председател на Народното събрание, депутати и всички кандидат-кметове от района.

Пеевски минава по улиците на градовете, намира се с хората, стопира да си приказва с тях, демонстрира почитание към всички.


Както в Кърджали, по този начин и в Шумен Пеевски дава подтик на организациите на Движение за права и свободи, че изпълнителната власт ще им помогне да изпълнят обещанията си към хората.


В обиколките на Пеевски се усеща нов жанр на държание в Движение за права и свободи - липсва идеологизация, погледът е извърнат към сегашното и бъдещето, вдъхва се убеденост, че партийното управлението се включва интензивно и съответно в реализацията на политиките за икономическото и обществено развиване на районите.

 

Пеевски има дълготрайна връзка с Шумен. През 2020 година той подари 5 000 лв. на МБАЛ-Шумен за закупуване на защитни средства за медиците по време на ковид-кризата. А преди този момент бе номиниран от локалната конструкция на Движение за права и свободи за евродепутат.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР